Savijene ili pružene, raširene ili stisnute noge

 Savijene ili pružene, raširene ili stisnute noge

Najveća varijabla u fizici spolnog odnosa često je položaj ženskih nogu – jesu li ispružene ili savijene, stisnute ili raširene, preko vaših ramena ili pred vašim licem. Primjerice, kada su ispružene, penetracija nije tako duboka, ali klitoris prima više nadražaja. Kad žena savije noge i primakne koljena penetracija je dublja. To je dobro ako voli jači pritisak u stražnjem dijelu vagine, iako se na taj način klitoris obično odmakne od penisa. Mijenja se i kut penisa u vaginu, pa je osjet drukčiji za oboje.

Ako su ženi noge stisnute, penis je jače stisnut. Taj položaj nudi bolju stimulaciju klitorisa jer veća blizina gura unutarnje usmine bliže uz klip penisa dok ulazi izlazi. Kad raširi noge, veći je kontakt između njezine stidnice i muškarčevog spolovila. Ako je muškarac gore, u tom će položaju i testisi više poskakivati.

Neki parovi vole odnos u kojem je jedna noga pružena, a druga savijena, a neke žene nadoknade smanjeni kontakt s klitorisom tako da posegnu među noge i prstima gurnu klitoris prema penisu. Jeste li uspjeli sve ovo pratiti? Ako vas ovo još nije dovoljno zbunilo, neke žene drže noge pružene i stisnute, ali napinju bedra kako bi se uspele do orgazmičkog vrhunca.