Gutati ili ne gutati?

 Gutati ili ne gutati?

Imajući na umu što će se dogoditi ako žena dovoljno dugo sisa penis, u nekom će trenutku morati odlučiti hoće li progutati ejakulat ili ne. Dok nekim ženama to ne smeta, drugima je to nastrano. Za mnoge je žene presudno što osjećaju prema partneru i kako se osjećaju u vezi. Za druge je to samo pitanje okusa.

Okus ejakulata varira od muškarca do muškarca. I količina i struktura su drukčiji. Kod nekih je ejakulat viskozan, kod drugih rijedak. Kod nekih muškaraca ima ugodan okus, a kod drugih gorak ili slan. Kako kaže jedna gospođa: „Kod mojeg sadašnjeg ljubavnika okus je odličan i volim gutati. Ali, kad bi moj bivši dečko svršio, okus je bio kao kiselina iz baterije.“ Druga kaže da nema nikakvih poteškoća ni s okusom ni s gustoćom ejakulata, ali je katkad od njega zaboli želudac.

Britanska stručnjakinja za seks čiji glas podsjeća na Margaret Thatcher kaže da je okus ejakulata nešto na što se treba naviknuti, kao gutanje sirovih kamenica. Kaže da se oko toga ne treba uzbuđivati. Mi baš nismo sigurni da je tako jer nitko od nas ne voli gutati sirove kamenice. Što se tiče mirisa ejakulata, podsjeća na slabu otopinu klora.

Nema pametnog odgovora na pitanje o gutanju ejakulata osim da muškarac ne bi trebao navaljivati ako nije sam spreman progutati gutljaj vlastitog ejakulata, iako je količina zapravo bliža maloj žličici.