Kako postati bolji u krevetu?

 Kako postati bolji u krevetu?

Biti dobar u krevetu je relativan pojam – ovisno o preferencijama pojedinca – nema neke univerzalne formule po kojoj bi netko bio dobar ljubavnik. Biti odličan ljubavnik nije lak posao. Osim vještina pod plahtama, ono zahtijeva i mentalnu predanost i inteligenciju. Samopouzdanje je najveći afrodizijak koji posjedujete i s njime možete postići baš sve.

Seksolozi su ustvrdili kako tajna dobrog seksa nije u tehnici već u osjećaju povezanosti između dvoje ljudi. Kako biste bili dobri u krevetu, prvi korak je razumjeti kako se povezati s partnerom na razini višoj od one fizičke. Budite kreativni i otvoreni za nove stvari. Obratite pozornost na partnerove potrebe. Bez dobre komunikacije, nema dobrog ljubavnika.

Temeljitost je bez ikakve sumnje kvaliteta vrhunskog ljubavnika. Razgovarajte o seksu kad ste oboje opušteni i dobre volje, recite partneru što vam se sviđa s njim, što ne. Probajte se zabaviti, a ne zamjerati ili prigovarati jedno drugom. Seks je kompleksna priča koji ima svoj početak, sredinu i kraj. Želite li doživjeti nezaboravno zadovoljstvo ne preskačite važne dijelove i ne zanemarujte slatke i maštovite igrice koji će dodatno rasplamsati strasti. Ne zanemarujte zadovoljstvo maženja nakon seksa. Opustite se i uživajte u strasti.