Oralni seks tijekom mjesečnice

 Oralni seks tijekom mjesečnice

Nekim parovima nimalo ne smeta mjesečnica, a drugi pričekaju nekoliko dana da prođe. Evo četiri mogućnosti ako ne želite krv, ali ne želite ni čekati.

Instead. To je naziv nove vrste tampona koja pokriva grlić maternice kao dijafragma. Stavite ga prije oralnog seksa i on će uhvatiti gotovo svu krv. Napomena: Ti tamponi ne služe kao kontracepcijska sredstva.

Žena koja ima mjesečnicu može isprati vaginu i staviti tampon ili dva prije nego što je partner počne lizati. Tamponi će obično upiti većinu krvi, pod pretpostavkom da jezikom ne pokušate škakljati partneričin grlić maternice. Ako žena ispere vaginu, što može donijeti više štete nego koristi, upotrijebite blažu otopinu s nižom pH vrijednošću.

Neke žene nabave dijafragmu samo da bi mogle uživati u oralnom k se su tijekom mjesečnice. Dijafragma tako sprečava isticanje krvi. Neki se parovi koriste dijafragmom za oralni seks ali ne i za spolni odnos jer odnos može biti osobito ugodan tijekom mjesečnice. Ako to činite, svakako se služite nekom drugom kontracepcijskom metodom.

Jednostavan način izbjegavanja krvi jest staviti plastičnu foliju preko stidnice prije nego što počnete lizati partnericu.