Poze u kojima žena dominira

 Poze u kojima žena dominira

Formula za savršen seks ne postoji jer sve ovisi o partnerima, njihovim željama i potrebama, no brojna istraživanja su potvrdila kako žene imaju omiljenu pozu u kojoj najbrže i najlakše dolaze do orgazma.

Česta je pretpostavka da je za muškarce svaki seks dobar, a to nije nužno daleko od istine. Oni jesu biološki programirani da teže podnose neodstatak seksa, ali ipak jednako kao i žene znaju razlikovati loš, dobar i fenomenalan seks. Određeni pokreti i inicijative njihove partnerice u stanju su ih posve raspametiti.

Klasična misionarska poza

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj savijenih koljena ili ispruženih nogu oslanjajući tijelo na dlanove ili laktove. Muškarac diktira tempo i snagu odnosa.

Obrnuta misionarska poza

Poza kao stvorena za žene koje vole dominirati u seksu. Muškarac leži na leđima lagano raširenih nogu, a žena je na njemu naslonjena na dlanove ili laktove pored njegove glave.

Misionarac pod kutom

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj, ali pod kutom od 45 stupnjeva, odnosno lagano zarotiran u lijevo ili desno.