Poze za najveći užitak u krevetu

 Poze za najveći užitak u krevetu

Misionarska poza

Jedna od najjednostavnijih, a pritom i najpopularnijih poza u seksu svakako je misionarska. Položaj u kojem žena leži na leđima, a muškarac je na njoj baza je svakog seksa. Misionarska poza je najstarija, najjednostavnija i mnogima omiljena poza. Vrući oglasi omogućuju vam da saznate i pitate sve o vezi poza u seksu što ne znate a želite saznati.

Ples u krilu

Ova poza je dobra jer će vam dopustiti da budete tako blizu jedno drugog i uživate u zavodljivim pogledima. U ovoj pozi žena kontrolira ritam seksa. Ovog puta muškarac sjedi na rubu naslonjača, partnerica ga „zajaši“ i kreće se gore-dolje, oslanjajući se objema nogama o naslonjač ili s jednom nogom o pod.

Uski prolaz

Zahvaljujući slabijim pokretima, ovo je odlična poza i za muškarce koji se bore s preranom ejakulacijom. Legnite na trbuh, i prebacite nogu preko noge. Lagano se pridignite na laktove, i pustite vašeg muškarca da se postavi na vas. Zahvaljujući dubokoj penetraciji, osjetit ćete svaki pokret njegovog penisa.

Iskrivljena preponašica

Njega će izludjeti, a vi imate sjajnu kontrolu nad tempom i penetriranjem. On može nježno dodirivati vaše grudi, a ni vaš klitoris mu nije izvan dosega. Vaš muškarac leži na podu, naslonjen na krevet. Sjednite na njega bočno tako da su vam noge potpuno raširene (gotovo u špagu), te se lagano pridižite i spuštajte na njegovo tijelo.

Jegulja

Bliskost tijela doprinosi intimnosti, a kut je odličan za penetraciju, bez obzira na dubinu. Vaše grudi će dodirivati njegove, što oboje može dodatno uzbuditi. Neka vaš partner klekne, a vi se smjestite u njegovo krilo, licem okrenuti prema njemu. Obgrlite ga rukama i nogama i neka vas on lagano njiše.