Prvih približno 2,5 cm vagine osjetljivo na dodir

 Prvih približno 2,5 cm vagine osjetljivo na dodir

Imajte na umu da je prvih približno 2,5 cm vagine osjetljivo na dodir. Zato nježnog dodirivanja prstom ili glavićem može biti dobar početak. Umijeće je, u tome da se ti plitki mali ubodi izvedu tako da ne izađete previše i da vam ne ispadne.

Dublje od prvih 2,5 cm počnite razmišljati o pritisku. To je zato što stražnji vagine jače osjeća rastezanje i pritisak nego blage dodire. Tu je važno naučiti koji dijelovi njezine vagine najbolje reagiraju na pritisak – naime, onaj koji se dogodi kad ih pritisne glavić vašeg penisa. Budete li dobro pazili, vidjet ćete da možete kombinirati određene položaje s određenim kutovima kako biste pritisnuli gotovo bilo koji dio vagine.

Studije pokazuju da muškarci koji pomažu u kući dobivaju više seksa nego oni koji to ne čine, po čemu bismo mogli zaključiti da su Mr. Muscolo i Vim bolji afrodizijaci od kamenica skupih automobila i punog ormarića Viagre. Vaginu možete dobro upoznati i prstima, a ne samo penisom. Tako ćete bolje shvatiti što da činite s penisom.