Razumijevanje tekućina

 Razumijevanje tekućina

Spolne tekućine raznim ljudima znače razne stvari. Recimo, nekim je ženama prekrasno kad partner ejakulira. Osjeća se cijenjeno i moćno jer je ona tome uzrok. Drugoj ženi je ejakulat ljepljiva masa s kojom najradije ne bi imala nikakva posla.

Muškarci obično vole kad je ženama spolovilo vlažno, premda ima iznimaka. Neki mladići prvih nekoliko puta kad ejakuliraju misle da im se nešto polomilo. Informiranost o masturbaciji olakšat će takve strahove. Samohrane majke koje žele objasniti ejakulaciju sinovima trebaju znati da je prije puberteta muški ejakulat proziran i oskudan, možda samo kap ili dvije. Poslije puberteta postane bijel i ima ga više, približno žličica. Neovisno o dobi, bilo bi dobro da mladić nauči poštovati svoj ejakulat i kao katalizator novog života, a ne samo znak spolne zrelosti i užitka – sve troje su pozitivne stvari na koje može biti ponosan, ali i osjećati veću odgovornost.

Što se tiče odnosa žena prema vlastitom vlaženju, većina uživa u njemu. No, mlade žene koje ne razumiju spolne reakcije svoga tijela mogu doživjeti nelagodu to se iznenada ovlaže dok razmišljaju o nečemu putenom.