Treniranje, strpljenje i praksa

 Treniranje, strpljenje i praksa

„Morao sam naučiti kako da joj dodirujem klitoris… Sjećam se da sam u početku bio nespretan. Morala me zaustavljati – dirao sam je prebrzo ili prejako. Sjećam se da mi je nekoliko puta rekla: Na pogrešnom si mjestu.“

Pa, pokaži mi gdje. Doslovce mi pokaži… Trljaj se dok ja gledam. Aha, sad sam shvatio. S vremenom sam naučio koja su prava mjesta. Sad ih mogu naći i u mraku. Ali, u početku nisam mogao. Rekao bih joj: „Pokaži mi. Jesi li sigurna?“ Ili bi ona uzela moju ruku ili prst i stavila ga kamo treba i'”pokretala ga kako treba, i odozgor bi mi pritisnula prst onoliko koliko je željela dok nisam uhvatio grif, a onda bi maknula ruku. Ako bih izgubio ritam ili tako nešto, vratila bi svoju ruku i pokazala mi, i tako iznova, dok nisam naučio. Nakon nekoliko tjedana katkad bih morao obnoviti gradivo, pa bi mi opet pokazala.

Najciviliziraniji način da naučiš kako zadovoljiti ženu prstima jest da se dogovoriš s njom da će te podučavatí i biti strpljiva, a ti ćeš zauzvrat biti spreman učiti. To zato što su ruke koje su se navikle na bacanje lopte, držanje lopate ili između alatnih strojeva pomalo nespretne kada se nadu pred ženskim spolovilom; a to je tek dio razloga. Uz to treba znati kada ubrzati, usporiti, pritisnuti jače ili ne. Recimo, neke žene vole da ih muškarac dodiruje istom brzinom i ritmom kad se približe orgazmu. Muškarcu je to neobično jer mi obično ubrzamo kad se spremamo svršiti. Drugim je ženama draža raznolikost. Željet će da ih dodiruješ polako, brzo, blago, snažno i da imaš više brzina od bušilice za naftu ili ferrarija, ako si iz bogatije četvrti.