Vibratori, umjetni penisi i parovi

 Vibratori, umjetni penisi i parovi

Većini muškaraca nimalo ne smeta ako partnerica rabi erotske igračke; mnogima je to vrlo uzbudljivo. No neki se boje da će njihova draga više voljeti vibrator ili penis nego njih.

Površinski gledano, to nije iracionalan strah. Kao prvo, vibrator radi dugo nakon što je muškarac obavio svoje, a nitko nikad nije čuo za umjetni penis koji se ne diže. Osim toga, žena ih može staviti kamo god hoće i posve vlada situacijom. No začudo, ako ste obziran, nježan, stvaran muškarac od krvi i mesa, većina će vas žena i dalje željeti, neovisno o tome kako često budu uključivale čarobni štapić.

Teško je voditi dubok razgovor s vibratorom, a nijedan umjetni penis se nikad nije igrao lovice s djecom ili ustao usred noći da nahrani bebu. Osim toga, uz erotske igračke se ne možeš priviti noću i osjećati se sigurno – doduše, to ne možeš ni sa svim muškarcima.

Kad kupuje noví vibrator ili umjetni penis, žena koja je u vezi trebala bi uključíti partnera u proces biranja. Tako se on neće osjećati zapostavljeno ili nesposobno. Dobro je i objasniti mu da su žene koje kupuju vibratore i umjetne penise često vrlo sretne sa svojim seksualnim partnerom.